Hvem er VragScan

Ja hvem er VragScan egentlig?

Flemming Sørensen, Aalborg. Forhenværende skolelærer og nu lykkelig efterlønner.  Har et helt livs erfaring med dykning og hvad dertil hører.  Arkivalier fotograf som spids kompetence.  Et omvandrende leksikon i Dansk historie og autodidakt i næsten alt.  Meget aktiv i lokalhistoriske emner.  Vild med stenalder og undersøisk skovbund.

Jens Frio Schou Hansen, Gilleleje.  Stormester i tydning og transskribering af gamle håndskrevne dokumenter.  Jens bruger det meste af sin tid på Rigsarkivet, hvor han sørger for at arkiv kasserne ikke står urørt og samler støv.

Gert Normann Andersen, Sea War Museum Jutland.  Sea War Museum er en privat selvejende institution, der er selvstændigt virkende og uafhængig af statslig styring herunder museumsloven. Museet modtager ingen driftsstøtte fra det offentlige, men finansieres 100% gennem egen indtjening, sponsorer og det “frivillige bagland”.  Museet blev startet af Gert Normann Andersen – JD-Contractor A/S.

Gert Juhl, Sæby.  Fik i den tidlige ungdom en handels og kontoruddannelse med tilhørende handelseksamen.  Måtte for 7 år siden stoppe med at arbejde på grund af diverse skavanker med skelettet. Er nu glad folkepensionist.  Er gruppens EDB nørd der holder styr på alle indsamlede data og registrering af disse.   Aktiv arkiv dykker, da dette job kan udføres uden at blive våd.

Læsø Museum.

Undervandsgruppen.